Уточнити цiну
Залиште свій номер телефону, і ми зв'яжемося з вами!
Або зателефонуйте нам
38 063 111 02 24

Алергологічні і імунологічні дослідження

У клініках INEO ми прагнемо створити найкращі умови для наших пацієнтів. Наша дружня та професійна команда завжди готова допомогти вам у вирішенні алергологічних та імунологічних питань. Ми відкриті до співпраці та забезпечимо вас якісними медичними послугами на кожному етапі вашого лікування.

Наші досвідчені алергологи здійснюють індивідуальний підхід до кожного пацієнта, збираючи детальний анамнез та проводячи комплексне обстеження. Виявлення алергічних реакцій може стати важливим кроком до поліпшення якості вашого життя. Ми пропонуємо різноманітні панелі тестів, що допоможуть ідентифікувати специфічні алергени, такі як харчові продукти, пилок рослин, домашні улюбленці та інші агенти.

Після отримання чіткої картини алергенів наші лікарі розробляють індивідуальний план лікування та попередження реакцій. Ми надаємо рекомендації та поради щодо уникнення контакту з алергенами і вибору оптимального лікування, що забезпечить вам комфорт та здоров'я.

Найдієвішим методом залишається аналіз специфічного IgE з метою оцінки на панель проб. Виділяють три найзатребуваніші панелі:
  • харчову – з антигенами продуктів, що використовуються для харчування;
  • респіраторну – з антигенами пилку, спор цвілі;
  • педіатричну – з антигенами вовни домашніх вихованців, молочного білка.

Чiтку карту алергенів можливо отримати за дотримання особливих рекомендацій лікаря. Не рекомендують призначати проби під час рецидиву, при медикаментозному лікуванні, при гострих інфекціях. Детальну схему підготовки надасть алерголог після збирання анамнезу.

Здоров'я – це ваша найбільша цінність, і ми робимо все можливе, щоб допомогти вам зберегти його. Не зволікайте! Запишіться на алергологічне дослідження в INEO вже сьогодні, і разом ми забезпечимо ваше благополуччя та здоров'я на довгі роки вперед!

Напрямок: Аналізи