Уточнити цiну
Залиште свій номер телефону, і ми зв'яжемося з вами!
Або зателефонуйте нам
38 063 111 02 24

Діагностика інфекцій

Якщо ви почуваєте себе несправно або маєте сумніви щодо свого здоров'я, наша лабораторна база пропонує широкий спектр аналізів на інфекційні захворювання. Від загальноклінічних досліджень до визначення антитіл до різних інфекційних агентів – ми здійснюємо комплексний підхід для ранньої діагностики та вчасного лікування.

Виявлення антигенів, які потрапили в організм, і що виробляються організмом людини антитіл до чужорідних антигенів, що вказують на наявність в організмі інфекційного агента. У тому числі визначення антитіл до збудників захворювань: респіраторні інфекції (мікоплазма пневмонія, хламідія пневмонія тощо), дитячі інфекції (коклюш, паракоклюш, кір, Параті і ін), кишкові інфекції (йерсеніоз), кліщів інфекції (кліщовий енцефаліт, бореліоз (хвороба Лайма), TORCH- інфекції (герпес 1 і 2 типу, краснуха, токсоплазмоз), ВІЛ, гепатити А, В, С, сифіліс.

Симптоми інфекційних хвороб
Всі інфекційні захворювання об'єднані тим фактом, що мають інкубаційний період, що триває від кількох днів до кількох років. На першому етапі всі інфекційні хвороби мають схожі симптоми:

  • Недомогання загального характеру - слабкістю, головним болем, швидкою стомлюваністю, м'язовими болями, суглобовими болями, підвищенням температури;
  • При ураженні дихальної системи – біль у горлі, нежить, кашель, запалення лімфатичних вузлів;
  • При кишкових – нудота, пронос, блювання;
  • Висипання, характерне для того чи іншого захворювання;
  • Ураження печінки при гепатитах вірусної природи;

Усі симптоми першого етапу інфекційного ураження відбивають відповідь організму на інтоксикацію. Пізніше всі симптоми переходять на ті органи або системи організму, які вражає конкретна інфекція.

Аналізи на інфекції – реальна можливість виявити їх наявність ще до того, як вони завдадуть серйозної шкоди здоров'ю!

Ми розуміємо, що ваше здоров'я - це найважливіше багатство, тому ніщо не може бути важливіше, ніж своєчасна медична допомога. Компетентність, професіоналізм та уважність до кожного пацієнта - ось що ви знайдете у клініках INEO. Здоров'я вашої сім'ї – наша першочергова мета, тому не втрачайте часу, звертайтесь до нас вже сьогодні, і ми допоможемо зберегти ваше здоров'я на довгі роки!

Напрямок: Аналізи